DEVA Partisi'nin Spotify hesabı çalındı: Profil fotoğrafına AKP logosu koyuldu

DEVA Partisi'nin Spotify hesabı çalındı: Profil fotoğrafına AKP logosu koyuldu
DEVA Partisi'nin Spotify hesabı çalındı. Hesabın profil fotoğrafına ise AKP logosu yerleştirildi. DEVA Partisi'nden yapılan açıklamada hesabın sahte belgelerle ele geçirildiği ve bunun üzerine Spotify yetkilileriyle iletişime geçildiği bilgisi paylaşıldı.

Artı Gerçek - DEVA Partisi'nin resmi Spotify hesabı kimliği belirsiz kişiler tarafından çalındı. Hesabın çalınmasının ardından DEVA Partisi'ne ait hesabın profil fotoğrafı AKP logosu ile değiştirildi.

DEVA Partisi'nden yapılan açıklamada ise hesabın sahte belgeler aracılığıyla ele geçirildiği ifade edildi. Ayrıca hesabın kurtarılması için Spotify yetkilileri ile iletişime geçildiği bilgisi paylaşıldı.

DEVA Partisi'nden yapılan açıklama şöyle:

"DEVA Partimize ait Spotify resmî hesabı kimliği belirsiz kişiler tarafından sahte belgeler kullanılarak ele geçirilmiş, hesapta farklı bir partinin logosu kullanılmıştır. Partimizin ilgili birimleri Spotify yetkilileriyle iletişime geçerek hesabın haksız kullanımının durdurulması ve tarafımıza iadesi için süreci başlatmıştır." (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar