Devlet Bahçeli: CHP ile DEM'in ayrı aday belirlemesi sinsi bir oyun

Devlet Bahçeli: CHP ile DEM'in ayrı aday belirlemesi sinsi bir oyun
MHP lideri Devlet Bahçeli, DEM Parti'nin İstanbul'da aday çıkarmasına da tepki gösterdi. Bahçeli "CHP demek DEM demektir" dedi.

Artı Gerçek - CHP ile DEM Parti arasında yerel seçimlerde işbirliği için temas kurmalarına tepki gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, DEM Parti'nin İstanbul'dan aday çıkarmasını ise "Sinsi oyun" diye niteledi.

Ankara'da partisinin "Seçmen İletişim Merkezi" açılış töreninde konuşan Bahçeli, yine muhalefete yönelik suçlamalarda bulundu. Bahçeli, "Bugünkü CHP, PKK'nın eline geçmiştir" dedi.

"Atatürk'ün CHP'si nerede bugünkü CHP nerededir?" diye soran Bahçeli, "Terör devletine onay veren CHP'dir. Terör örgütleri ile iltisaklı kişileri belediyeye taşımaya çalışan CHP'dir. Demcilerle pazarlık yapıp belediyeleri peşkeş çekmek isteyen CHP'dir" ifadelerini kullandı.

Bahçeli, "Demlenmiş CHP karışık ve kavgalıdır. CHP ile DEM'in ayrı ayrı aday belirlemesi sinsi bir oyundur. Çünkü CHP demek DEM demektir. Ülkücünün yeri ve adresi bellidir. O da MHP'dir. Hem 'demlenip' hem de milliyetçi olmak imkansızdır" dedi. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar