Dilan-Engin Polat çiftinin avukatı Haydar Enes Çetinkaya gözaltında

Dilan-Engin Polat çiftinin avukatı Haydar Enes Çetinkaya gözaltında
Dilan ve Engin Polat'ın gözaltına alınmasından sonra aranan 13 şüpheliden biri gözaltına alındı. Gözaltına alınan ismin çiftin avukatı Haydar Enes Çetinkaya olduğu öğrenildi.

Artı Gerçek - Önce sosyal medyadaki lüks yaşam paylaşımlarıyla, son günlerdeyse para aklama ve vergi kaçırma iddialarıyla gündeme gelen Dilan ve Engin Polat'a yönelik yapılan operasyonda çiftin avukatı Haydar Enes Çetinkaya gözaltına alındı.

Haklarında yakalama kararı bulunan ancak firari olan 13 şüpheliden biri daha yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişinin ise Çetinkaya olduğu öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

Polat çifti, önce sosyal medyadaki lüks yaşam paylaşımlarıyla, son günlerdeyse para aklama ve vergi kaçırma iddialarıyla gündeme gelmişti. İddiaların ardından Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) tarafından araştırma başlatılmış, rapor savcılığa gönderilmişti. Başlatılan soruşturma kapsamında çiftin mal varlıklarına el konmuştu.

Önceki günlerdeyse çifte ait şirketlerde polislerce arama başlatılmıştı. Geçtiğimiz gece de Polat çiftine operasyon düzenlenmiş ve Dilan - Engin Polat da dahil birçok isim gözaltına alınmıştı. (DHA)

Öne Çıkanlar