AKP'li Reyhanlıoğlu, İmamoğlu'na sözlü saldırısını 'Kimse depremzedeler üzerinden siyaset yapmasın' diye savundu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na sözlü saldırıda bulunun eski AKP milletvekili Nursel Kocabaş Reyhanlıoğlu açıklama yaptı. Reyhanlıoğlu, "Kimse depremzedeler üzerinden siyaset yapmasın..." dedi.

Artı Gerçek - Depremin merkez üssü Maraş'ta incelemelerde bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu "İngiliz uşağısın" diyerek hedef alan eski AKP Milletvekili Nursel Kocabaş Reyhanlıoğlu açıklama yaptı.

Sözlü saldırıda bulunan Reyhanlıoğlu, sosyal medya hesabından "İmamoğlu bir grup insanla enkaz bölgesine geldi. Ben yakınlarımın enkazdan çıkarılmasını bekliyordum. O bölgeden olmayan yanlarında getirdikleri kişiye hemen mikrofon uzattılar, o şahıs 'burada devlet yok, çalışma yok' diye her zaman yaptıkları gibi yalan söyleme başladı" dedi.

"KİMSE DEPREMZEDELER ÜZERİNDEN SİYASET YAPMASIN..."

Reyhanlıoğlu devamında da "Şahsa burada yaşıyorsanız bana adresini söyleyin dediğimde adres veremedi. Türkiye in her yerinden gelen iş makinaları AFAD ekipleriyle harıl harıl çalışma yapılırken onların provokasyon yapmalarına tepki gösterdim" ifadelerini kullandı.

Reyhanlıoğlu, son paylaşımında "Acıların yaşandığı alan şov meydanı değil. Kimse depremzedeler üzerinden siyaset yapmasın..." dedi.

NE OLMUŞTU?

CHP ve İBB görevlileriyle dün Maraş’a giden İmamoğlu, Reyhanlıoğlu’nun tepkisiyle karşılaşmıştı.

Reyhanlıoğlu, İmamoğlu’na “Ne geziyorsun Türkiye’yi, sen İstanbul’una bak. Gelmeyin, defolun gidin. (İmamoğlu’nun ‘Sen normal değilsin abla’ sözleri üzerine) Ben normalim, defol. İngiliz uşağı, defol. Devlet burada, gelmişler şov yapıyorlar” sözleriyle çıkışmıştı.

Bu sırada İmamoğlu’nun “Sakin, tamam, tamam” diyerek Nursel Reyhanlıoğlu’nu sakinleştirmeye çalıştığı duyuldu. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar