Ekrem İmamoğlu'ndan kendisini hedef alan Meral Akşener'e: Muhatap almayacağım

Ekrem İmamoğlu, kendisini hedef alan Meral Akşener’in "Eli genel merkezde gözü başka mevkilerde" sözlerine yanıt verdi. İmamoğlu, "Tutarlı, tutarsız; yalan, yanlış yorumlar yapılacaktır. Bu yapılan yorumları hiç muhatap almayacağım" dedi.

Artı Gerçek - İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendisini hedef alıp "Eli genel merkezde, gözü başka mevkilerde olanlar bu şehri yönetemez" sözlerini sarf eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yanıt verdi. İmamoğlu, "Tutarlı, tutarsız; yalan, yanlış yorumlar yapılacaktır. Bu yapılan yorumları hiç muhatap almayacağım" şeklinde konuştu.

Ekrem İmamoğlu, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç'i ziyaret etti. İmamoğlu, ziyaretin ardından basın mensuplarının sorularını gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Memleket Partisi'nin İstanbul'da aday çıkarma kararı sorulan İmamoğlu, "Hayırlısı olsun, ne diyeyim" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'na, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, "Eli genel merkezde, gözü başka mevkilerde, boş zamanlarında da İstanbul'da olanlar bu şehri yönetemez" sözleri soruldu.

İMAMOĞLU: ÇOKLU BİR RAKİPLE KARŞI KARŞIYAYIM

Ekrem İmamoğlu, "Ben açıkçası bu seçim döneminde çoklu bir rakiple karşı karşıyayım. İstanbul'da rakibimiz olan birçok arkadaşımıza, siyasi parti temsilcisine ya da onları temsilen yapılan birtakım siyasi konuşmalarda tutarlı, tutarsız; yalan, yanlış yorumlar yapılacaktır" dedi.

'SİYASİ SÖYLEMLERE MUHATAP OLMAYACAĞIM'

"Bu yapılan yorumları hiç muhatap almayacağım" diyen İmamoğlu, şunları söyledi:

"İstanbul'a dair bir proje, İstanbul'da yaptığımız işe dönük tarif olur ise bu kapsamda cevabını veririm. Bu söylenen siyasi, muğlak, geçerliliği olmayan siyasi söylemlere muhatap olmayacağım. Bu A, B partisi ya da A, B partisinin lideri fark etmiyor artık."

MERAL AKŞENER, İMAMOĞLU'NU HEDEF ALMIŞTI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün partisinin İstanbul adaylarının tanıtıldığı toplantıda "Eli genel merkezde, gözü başka mevkilerde olanlar bu şehri yönetemez" ifadeleri ile Ekrem İmamoğlu'nu eleştirmişti.

Akşener, "İstanbullunun faydalandığı hizmetler için taş üstüne taş koyanlara teşekkür ediyoruz. Ancak hala yetersiz kalan hizmetler var. İstanbul'a hep kariyer basamağı olarak bakıldı" diye konuşmuştu.

Akşener, şöyle konuşmuştu:

'İSTANBUL'A KARİYER BASAMAĞI OLARAK BAKILDI'

İstanbul bizim için kutsal emanet demektir. Geldiğimiz noktada ne yazık ki o aziz İstanbul, dertlerin düğümlendiği bir şehir. İstanbul bugün deprem tehlikesi, sığınmacılarla dolan bir şehir. Ne yazık ki İstanbul bugün ranta boğulan bir şehir. Tüm Türkiye'de olduğu gibi İstanbul'da da sorunlar kronikleşti. Elbette bir şeyleri değiştirmeye çalışanlar da oldu.

İstanbul'a hizmet etmeye çalışanlar da oldu. O yüzden İstanbullunun faydalandığı hizmetler için taş üstüne taş koyanlara teşekkür ediyoruz. Ancak hala yetersiz kalan hizmetler var. İstanbul'a hep kariyer basamağı olarak bakıldı.

Mesela eli genel merkezde, gözü başka mevkilerde boş zamanlarında da İstanbul'da olanlar bu şehri yönetemez. Sırtında ihmallerin hataların, veballerin yükünü taşıyanlar da koltuk kavgalarının bayrağını tutanlar da bu şehri yönetemez." (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar