Erdoğan, dış seyahatleri kıyasladı: Bizim bu gidişlerimiz birilerinin gidişine benzemez

Erdoğan, dış seyahatleri kıyasladı: Bizim bu gidişlerimiz birilerinin gidişine benzemez
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, son günlerdeki dış ziyaretleriyle, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD seyahatini kıyasladı: Bizim bu gidişlerimiz birilerinin gidişine benzemez. Bay Kemal sen ancak turistik seyahat yaparsın.

Artı Gerçek - Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İstanbul Zeytinburnu'nda 'Millet Bahçesi' ve 'Buz Adası' açılış törenine katıldı. Konuşmasında, İstanbul Büyükşehir üzerinden CHP'li belediyeleri hedef alan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na "Sen o büyükşehirlerde ne yaptın?" diye seslendi.

Erdoğan konuşmasında özetle şunları söyledi:

BAY KEMAL SEN ANCAK TURİSTİK SEYEHAT YAPARSIN: Dün akşam Kazakistan Astana'dan geldim. Ondan önce Semerkant'taydım. Yine yakında Özbekistan Semerkant'a gidiyorum. Ardından inşallah Endonezya'da G20 Zirvesi'ne katılacağız. Bizim bu gidişlerimiz birilerinin gidişlerine benzemez. Kardeşlerim şunu açıkça söylüyorum; bu CHP, bu Bay Kemal... Bay Kemal sen bizim Türkiye'de, Türkiye dışında kazandırdığımız eserlerle ancak turistik seyahat yaparsın. Eline diline dursun. 12 tane belediyen var, 13 tane belediyen büyükşehir olarak var. Sen o büyükşehirlerde ne yaptın? Ne yapıyorsunuz? Bunu söyleyin.

KİPTAŞ'I KURDUM: İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı iken KİPTAŞ'ı kurdum. KİPTAŞ'ta İstanbul'umuzda; özellikle süratle ilk defa tarihinde görülmemiş konutları yaptık. Ve bu süreç devam ediyor.

HESABINI SORUN: SSK'nın başındayken, çocuğunu torununu nasıl SSK'lı yaptın onun hesabını sorun. Son dönemde yaşanan bazı sıkıntıları şu anda aştığımız da ortada. Her geçen gün daha da iyiye gidiyoruz. Bu CHP, çöp, çukur çamur. 94'te İstanbul'a geldiğimizde böyleydi. Bu sıkıntıları aştık. Gelin 2023'te Türkiye yüzyılının önünü hep beraber açalım. Sizlerden 2023'te tercihinizi çok dikkatli yapmanızı istiyorum. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar