Erdoğan: Özgür efendi, Türk filmindeki 'Mazlum' karakterine döndü

Erdoğan: Özgür efendi, Türk filmindeki 'Mazlum' karakterine döndü
CHP lideri Özel'i hedef alan Erdoğan, "Özgür efendi, Türk filmindeki 'Mazlum' karakterine döndü. Her kafası bozulan tekme tokat dalıyor" dedi. Erdoğan, İmamoğlu için de "Bir de İstanbul'da 'tutmayın küçük enişteyi' karakteri var" yakıştırması yaptı.

Artı Gerçek - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP'nin Hamza Dağ'ı aday gösterdiği İzmir’de partisinin düzenlediği mitinge katıldı.

Afyon adayı Burcu Köksal ile ilgili tartışmaya gönderme yaparak CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'nu hedef alan Erdoğan, iki ismi film karakterlerine benzetti.

Erdoğan, Özel'i Kemal Sunal'ın oynadığı 'Şark Bülbülü' filmindeki Mazlum karakterine, İmamoğlu'nu ise "Tutmayın küçük enişteyi, salıverin gitsin" repliği ile akıllara kazınan Tosun Paşa filmindeki karaktere benzetti.

'ATATÜRK MASKESİ TAKIP YAN GELİP YATTILAR'

"Gündoğdu Meydanı'nda 100 bin kişi var" iddiasında bulunan Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

"Türkiye en büyük demokrasi ve kalkınma atılımlarıyla büyürken İzmir hak ettiğinden yerel yönetimler açısından çok azını aldı. Yüzlerine Atatürk maskesi takıp yan gelip yattılar. Terör örgütleriyle gizli saklı anlaşmalar yaptılar. Kendi içlerinde çıkar kavgasına tutuştular. Çantada keklik gördükleri iradenizi açık artırmaya çıkardılar. Bu seçimlerde sizlerin oyuyla seçilenlerin yarın nerede olacağını biliyor musunuz?

BAY KEMAL'İN AHI TUTTU

"CHP'nin başında güya bir genel başkan var. Sabah erken kalkan, eline mikrofonu önce alan Özgür efendiden rol çalıyor. CHP'nin başındaki genel başkanın varlığı yokluğu belli değil. Gelen giden posta koyuyor. Biz siyasetteki tecrübemizle Özgür efendiye birtakım tavsiyelerde bulunabiliriz. Fikrimizi kendisine verip zai etmek istemiyoruz. Özgür efendi, Türk filmindeki 'Mazlum' karakterine döndü. Her canı sıkılan, her kafası bozulan gelip kendisine tekme tokat dalıyor. Bay Kemal'in ahı bunları tuttu."

İSTANBUL'DA 'TUTMAYIN KÜÇÜK ENİŞTEYİ' KARAKTERİ VAR

"Bir de İstanbul'da 'tutmayın küçük enişteyi' karakteri var. Zaten yarım gün mesai yapıyor. Muhalefetin kifayetsizliği yüzünden Türk siyasetinin geldiği hale bakın. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar