Erdoğan'dan Özgür Özel'e: Bir tanesi gitmiş Manisa'da gövde gösterisi yapacak

Erdoğan'dan Özgür Özel'e: Bir tanesi gitmiş Manisa'da gövde gösterisi yapacak
Erdoğan, asker cenazesindeki provokasyon için CHP lideri Özel'e yüklenerek, "Bir tanesi Manisa'da gitmiş gövde gösterisi yapacak" dedi ve sözü seçime getirdi: "31 Mart'a öyle hazırlanmalıyız ki, kapımıza uğramaya ne yüzleri ne gözleri olmaması lazım."

Artı Gerçek - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sabiha Gökçen Havalimanı İkinci Pist Açılış Töreni'ne katılarak, açıklamalarda bulundu. "Milletimizi bölme planlarının raf ömrü tükenmiştir. Terörle yürüyenlere meydanı asla bırakmayız" diyen Erdoğan, DEM Parti ile CHP'yi hedef aldı.

Erdoğan'ın konuşmasında öne çıkan başlıklar şöyle:

HAVALİMANI TRAFİĞİ İKİYE KATLANACAK: Yeni terminal binasını devreye aldık. Sabiha Gökçen Uluslarası kullanım oranı ve yolcu trafiği sürekli yükseliyor. İkinci pistin inşası için 2012 yılında karar aldık. Ardından çalışmalara başlayarak toplam 970 milyon doları bulan yatırım tutarı bulan ikinci pisti tamamlandık. Hava trafiği açısından maksimum kapasiteyi sağlamak amacıyla yeni pisti iniş. eski pisti ise kalkış amacıyla kullanacağız. Yeni pist ile havalimanı trafiği ikiye katlanacak. Hava ulaşımı altyapımızı daha da güçlendirmek için projelerimize yenileri ekliyoruz. Çukurova Havalimanı'nı önümüzdeki ay açmayı hedefliyoruz. Altyapı çalışmaları biten Bayburt Gümüşhane Havalimanlarının 2025 yılı içerisinde açılışlarını yapacağız. Trabzon Yeni Havalimanı proje çalışmaları ise devam ediyor.

ESKİ TÜRKİYE ARTIK GERİDE KALDI: Terör baronları bizi yolumuzdan çeviremez. Terörle ülke siyasetinin şekillendirildiği eski Türkiye artık geride kalmıştır. Terör saldırılarıyla milletimizi bölme planlarının raf ömrü tükenmiştir. 85 milyonun kardeşliğine kastedilemesine aramıza nifak sokulmasına kesinlikle izin vermeyiz.

ŞU İKAZI YAPMAKTA FAYDA GÖRÜYORUM: Terörle bizi yıldıracaklara şu ikazı yapmak da fayda görüyorum. Son 21 yılda her şeyi denediniz. Her yola başvurdunuz fakat bizim kutlu yolculuğumuza set çekemediniz. Terörle yürüyenlere meydanı asla bırakmayız. Son 21 yılda defalarca hüsrana uğradınız. İnşallah yeniden kaybedeceksiniz. Bir kez daha rezil ve zelil olmaktan kurtulamayacaksınız. Kim olduğunuzu çok iyi biliyoruz. Ömrümüz yettiği sürece aziz milletimizin desteği bizimle olduğu sürece sizinle mücadele etmeyi sürdüreceğiz. Terörle yol yürüyenlere, terör örgütlerini maşa olarak kullananlara, iradesini Kandil'deki alçaklara teslim edenlere meydanı asla bırakmayacağız. Teröriste terörist dememek için siyasi bukalemunların maskelerini indirmekte kararlıyız.

KAPIMIZA UĞRAMAYA NE YÜZLERİ NE GÖZLERİ OLMAMASI LAZIM: Bir tanesi Manisa'da gitmiş orada gövde gösterisi yapacak. Artık bu millet kimin kim olduğunu gayet iyi biliyor. Öyle herkese yol geçen hanı demiyor. Sabırla, inşallah 31 Mart'a hazırlanacağız ve 31 Mart'a öyle hazırlanmalıyız ki bunlar kapımıza uğramaya inşallah ne yüzleri, ne gözleri hiçbir şeyi olmaması lazım. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar