Eski AKP milletvekili Talip Kaban İYİ Parti'ye katıldı

Eski AKP milletvekili Talip Kaban İYİ Parti'ye katıldı
Erzincan'da iki dönem belediye başkanlığı yapan ve sonrasında AKP'den milletvekili seçilen Talip Kaban, İYİ Parti'ye katıldı. Hafta içinde de AKP'den istifa eden Ahmet Eşref Fakıbaba İYİ Parti'ye geçmişti.

Artı Gerçek - İYİ Parti'ye katılan AKP'li isimlere bir yenisi eklendi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in danışmanı Ömer Karakaş, daha önce iki dönem MHP'den belediye başkanı seçilen ve bir dönem de AKP'den milletvekilliği yapan Talip Kaban'ın İYİ Parti'ye katıldığını duyurdu.

Kaban'ın bugün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le biraraya geldiğini belirten Karakaş, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: "Bugün, liderimiz Meral Akşener, daha önce iki dönem Erzincan ilimizin MHP belediye başkanlığını yapmış, bir dönem de AKP Milletvekilliği yapmış olan Talip Kaban’a rozetini takarak, partimize katılımını gerçekleştirmiştir. Kendisine İYİ’ler ailesine hoş geldiniz diyorum."

Talip Kaban, 1989-1994, 1994-1999'da iki dönem MHP'den belediye başkanı seçilmişti. Kaban, 2002'de de AKP'den Erzincan milletvekili olarak parlamentoda görev yapmıştı.

AKP Urfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba da hafta içinde hem partisinden hem de milletvekilliğinden istifa ederek, İYİ Parti'ye geçtiğini duyurmuştu. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar