Fatih Altaylı: Mansur Yavaş ile konuştum, aday olma ihtimalinin sıfırın altında olduğunu söyledi

Fatih Altaylı: Mansur Yavaş ile konuştum, aday olma ihtimalinin sıfırın altında olduğunu söyledi
Gazeteci Fatih Altaylı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile konuştuğunu ve aday olma ihtimalinin sıfırın altında olduğunu söyledi.

Artı Gerçek - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığına karşı çıkarken aday olma çağrısı yaptığı iki belediye başkanından biri olan Mansur Yavaş'ın, böyle bir ihtimal için "sıfırın altında" dediği belirtildi.

Gazeteci Fatih Altaylı, Habertürk yayınına bağlanarak Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Yavaş ile görüştüğünü söyledi. Altaylı, "Yavaş ile konuştum. Sayın Yavaş'ın aday olma ihtimali sıfırın altında" dedi.

YAVAŞ, 'BU KONU ALTILI MASA'NIN KONUSU' DEMİŞTİ

Akşener'in bugünkü açıklamasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte 'göreve çağırdığı' Yavaş, iki gün önce kendisinin adaylığının "Altılı Masa'nın konusu" olduğunu söylemişti. Yavaş, "Bu konuyu hiç kimseyle konuşmadım. Kaç gündür deprem bölgesindeyiz. Bu konu 6'lı masanın konusu. Onların alacağı kararı sonuna kadar desteklerim. Benim durumum aynı. Özellikle belirtmek istiyorum. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin faaliyetlerine ve deprem bölgesinin sorunlarına yoğunlaşıyoruz. Benim sorunum bu" demişti. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar