Gözler Kabine toplantısında: Masada başörtüsü ve TOKİ var

Gözler Kabine toplantısında: Masada başörtüsü ve TOKİ var
Kabine bugün AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Masada, başörtüsüyle ilgili anayasal düzenleme ve TOKİ'de ikinci aşama gündemleri yer alacak.

Artı Gerçek - Cumhurbaşkanlığı Kabinesi iki haftalık aranın ardından bugün Beştepe’de toplanacak. Kabine toplantısının saat 15.30'da başlaması bekleniyor. Toplantı sonrası Erdoğan'ın açıklama yapması bekleniyor.

BAŞÖRTÜSÜ GÜNDEMİ MASADA OLACAK

Masada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başörtüsü çıkışının ardından AKP'nin üzerinde çalıştığı anayasa değişikliği olacak. Erdoğan, grup kürsüsünden 2008 yılındaki düzenlemeyi hatırlatmıştı. Erdoğan, o düzenlemeye kamuda çalışmayı kapsayacak şekilde, aksi yönde düzenleme yapılamayacağı ifadesiyle yeniden çıkaralım demişti. Birkaç maddeyle sınırlı olması beklenen anayasa değişikliğine yönelik atılacak adımın da bugün kabinede yapılacak değerlendirmelerin ardından Erdoğan tarafından kamuoyuna açıklanması planlanıyor.

TOKİ'DE İKİNCİ AŞAMA ERDOĞAN TARAFINDAN AÇIKLANACAK

Öte yandan 'İlk Evim İlk İş Yerim' projesinde arsa ve iş yeri için başvurular bugün başlıyor. Başvurular 7 Kasım'a kadar devam edecek.

Detayları bugün kabine toplantısı ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar