HDP Onursal Başkanı Kürkçü'den Akşener yorumu: Kendisini CHP’ye ve muhalefete kayyım ilan etti

HDP Onursal Başkanı Kürkçü'den Akşener yorumu: Kendisini CHP’ye ve muhalefete kayyım ilan etti
HDP'nin Onursal Başkanı Ertuğrul Kürkçü, İYİ Parti'nin Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı Millet İttifakı'na rest çekmesini değerlendirdi: "Akşener kendisini CHP’ye ve muhalefete kayyım ilan etti."

Artı Gerçek - HDP'nin Onursal Başkanı Ertuğrul Kürkçü, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in İstanbul ve Ankara'nın büyükşehir belediye başkanları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın cumhurbaşkanı aday olması için çağrı yaparak masadan kalkması için 'kayyım' benzetmesi yaptı. Kürkçü, "Akşener kendisini CHP’ye ve muhalefete kayyım ilan etti… No pasaran!" paylaşımı yaptı.

SİBEL YİĞİTALP: SADECE KENDİNE YAKIŞANI YAPTI

HDP Diyarbakır Milletvekili Sibel Yiğitalp, ilgili paylaşımında "Meral Akşener hiç bir zaman Türkiye halklarının umudu olmadı. Gereğinden fazla rol vermeye gerek yok. Sadece kendine yakışanı yaptı” dedi.

'YANLIŞ MASA NASIL DOĞRU SİYASET ÜRETSİN?'

HDP'nin eski eş genel başkanlarından Sezai Temelli de, Akşener'in, ismi suç örgütü lideri Sedat Peker'in yolsuzluk iddialarında adı geçen eski içişleri bakanı Mehmet Ağar'la geçmişte çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak "Faşizmin rengi değişse de zihniyeti değişmez… yanlış hayat nasıl doğru yaşansın, yanlış masa nasıl doğru siyaset üretsin?" mesajını paylaştı. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar