HDP'den Hatay için 'bir ay geçti' videosu

HDP, Maraş depremlerinde en çok etkilenen Hatay'a yönelik videolu paylaşımda bulundu. Paylaşımda, "Ne acıların inkarına ne de faşist hezeyanlara izin vereceğiz. Ama siz hesap vereceksiniz!" denildi.

Artı Gerçek - Halkların Demokratik Partisi (HDP), Maraş'ta 6 Şubat tarihinde meydana gelen ve 11 ilde yıkıma yol açan depremlerden en çok etkilenen Hatay'la ilgili videolu bir paylaşımda bulundu.

Paylaşımda, depremin ardından arama kurtarma ve yardım faaliyetleri bölgeye geç gittiği için eleştirilerin odağında olan iktidar paydaşlarının açıklamaları yer aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın, deprem bölgesinde 'her şeyin yolunda olduğu' ve 'devletin süreci iyi yönettiği' iddiasına yönelik açıklamalar yer aldı.

'AMA SİZ HESAP VERECEKSİNİZ!'

Paylaşımda, "#1ay geçti, kayıplarımızı sayamadık, yitirdiklerimize kefen bulamadık. Ne acıların inkarına ne de faşist hezeyanlara izin vereceğiz. Ama siz hesap vereceksiniz!" ifadeleri yer aldı. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar