İBB Başkanı İmamoğlu'ndan 'sabotaj' açıklaması: Yasal işlemler yürütülüyor

İBB Başkanı İmamoğlu, yürüyen merdiven sabotajlarına ilişkin "Çocuksu demeyelim, çocuklara da hakaret etmiş oluruz" dedi. İmamoğlu, yasal işlemler yürüttüklerini söyledi.

Artı Gerçek - Alibeyköy - Eminönü tramvay hattında incelemelerde bulunduktan sonra açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, son günlerde toplu taşımada yürüyen merdivenlere yapılan sabotajlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

"30 yıla yakındır yurt dışı seyahatlerinde gıptayla bindiğim metro ağlarının İstanbul'da da çok güçlü hale gelmesini hep birlikte sağlamalıyız" diyen İmamoğlu, "Buna da en çok vatandaşlarımızın sahip çıkması gerekiyor. Bazı eksiklerimiz olabilir. Bazı hatalarımız olabilir. Geçmişten gelen bazı imalat eksiklikleri olabilir. Bunları hızlıca toparlıyoruz. Bazen de böyle oynayan insanlar da oluyor merdivenlerimize, şuna buna müdahale eden. Bu çocuksu işlere… Çocuksu demeyelim, çocuklara da hakaret etmiş oluruz. Çocuklar da yapmaz böyle şeyleri. Bu tür uygulamaları yapan insanlarla ilgili yasal işlemlerimizi yürütüyoruz. Tüm bu yatırımlar, milletin yatırımları. İstanbulluya ait ve çok önemli. Büyük paralar harcanıyor" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar