İddia: Akşener, İmamoğlu'nun adaylığıyla ilgili tweet'i beğendi

İddia: Akşener, İmamoğlu'nun adaylığıyla ilgili tweet'i beğendi
Metruk Haber adlı hesapta, İYİ Parti lideri Akşener'in, İmamoğlu'nun adaylığını açıklayacağı ancak CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun buna karşı Altılı Masa'ya çağrı yaptığı iddiası yer aldı. Akşener'in hesabından o tweet'in beğenildiği iddia edildi.

Artı Gerçek - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, hakkındaki siyasi yasak kararı sonrası Saraçhane'de beraber kalabalığın karşısına çıktığı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in sosyal medya hesabından bir 'cumhurbaşkanlığı adaylığı' paylaşımını beğendiği iddia edildi.

MetrukHaber adlı Twitter sayfasından şu paylaşım yapıldı: "KULİS | Meral Akşener'in bugün Saraçhane'de, Ekrem İmamoğlu'nu Cumhurbaşkanı adayı olarak açıklayacağı, Kılıçdaroğlu'nun ise buna engel olmak için 6'lı masa liderlerini yarın toplantıya çağırdığı öğrenildi."

Yurt Gazetesi'nde bu paylaşımın Akşener tarafından beğenildiğine dair ekran görüntüsü yayınlandı. Haberde, Akşener'in hesabından kısa süre sonra beğeninin geri alındığı belirtildi. MetrukHaber hesabından bir sonraki paylaşımda, "Meral Akşener'in ilgili tweeti beğenmesi dikkat çekti" denildi. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar