İddia: Berat Albayrak, bazı eski bakanlarla 'küskünler ittifakı' kurdu

İddia: Berat Albayrak, bazı eski bakanlarla 'küskünler ittifakı' kurdu
Berat Albayrak ile ilgili Erdoğan ile yıllar sonra aynı karede yer almasının ardından kulisler arttı. Gazeteci Nuray Babacan, "Sorunlu olduğu bazı eski bakanlarla yeniden ilişki kurup, ‘küskünler ittifakı’ yaptıkları da konuşuluyor" diye yazdı.

Artı Gerçek - Gazete Pencere yazarı Nuray Babacan, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın damadı ve eski bakan Berat Albayrak'la yeniden aynı fotoğraf karesine girmesine ilişkin kulisleri aktardı.

Torununun mezuniyet törenine katılan Erdoğan, Berat Albayrak ile yıllar sınra aynı karede yer almıştı.

"Berat Albayrak’ın yeniden siyasette yer alacağı beklentisi içinde olduğunu iddia edenler var" diyen Babacan, "Hatta geçmişte, sorunlu olduğu bazı eski bakanlarla yeniden ilişki kurup, ‘küskünler ittifakı’ yaptıkları da konuşuluyor" diye yazdı.

Gazete Pencere'deki Babacan'ın kulisinden ilgili bölüm şöyle:

"Bakanlık görevinden alındığından beri, aile ilişkilerinde mesafeli duruş sergileyen büyük damat Berat Albayrak’ın son 3 yıl içerisinde Marmaris’te her bayram yapılan aile buluşmalarının hiçbirine gitmediği biliniyor. Kurban Bayramı’nda da çocuk ve torunların büyük bölümünün bir araya gelmesine karşın Berat Albayrak’ın yine olmadığını anımsatalım.

Tam bunun üstüne, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile Berat Albayrak’ı aynı karede gösteren fotoğraf, “buzlar eriyor mu?” sorusunu gündeme getirdi. Torunlarının mezuniyet törenine katılan Erdoğanlar, karenin sonuna ilişen damatlarıyla nihayet bir araya geldi. Bu kare, AKP kulislerinde de dikkat çekti. Berat Albayrak’ın bir gün kendisine yapılan haksızlığın anlaşılacağı ve yeniden siyasette yer alacağı beklentisi içinde olduğunu iddia edenler var. Hatta geçmişte, sorunlu olduğu bazı eski bakanlarla yeniden ilişki kurup, ‘küskünler ittifakı’ yaptıkları da konuşuluyor…" (Kaynak)

Öne Çıkanlar