İddia: CHP'de değişim çağrısı yapanların başka kayıtları da var

İddia: CHP'de değişim çağrısı yapanların başka kayıtları da var
Gazeteci İsmail Saymaz, CHP'deki değişim çağrısı yapanların başka toplantılarının da kayda alındığını söyledi. Saymaz, ‘İlerleyen günlerde yeni görüntüler dolaşıma sokulabilir’ dedi.

Artı Gerçek - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun başkanlık ettiği ve CHP’de üst düzey görevler alan kurmayların katıldığı online toplantının sızdırılmasının ardından yeni bir iddia ortaya atıldı.

Sözcü gazetesi yazarı İsmail Saymaz, bugünkü yazısında değişimcilerin başka toplantılarının da kayda alındığı ve ilerleyen günlerde yeni görüntülerin dolaşıma sokulabileceği öne sürdü.

Saymaz’ın yazısının ilgili kısmı şöyle:

“Kayıt Kılıçdaroğlu'nu destekleyen sosyal medya hesaplarınca servis edildi ve paylaşıldı. Hatta telefon mesajlarıyla dağıtıldı.

İddia o ki…

Değişimcilerin başka toplantıları da kayda alındı ve ilerleyen günlerde yeni görüntüler dolaşıma sokulabilir. Böylelikle CHP delegelerini Kılıçdaroğlu lehinde etkilemek amaçlanıyor.

Eğer öyleyse…

Ayaklarına sıktılar.

İmamoğlu ve değişimcilerin savunamayacağı bir diyalog yok. Seçmen açısından, siyaseten mağdur edilmiş oldular.(HABER MERKEZİ)

YAZININ TAMAMI

Öne Çıkanlar