İYİ Parti'den istifa eden Ali Kıdık: Öyle bir sır küpüyüm ki, bir kaç yıldızı indireceğim

İYİ Parti'den istifa eden Ali Kıdık: Öyle bir sır küpüyüm ki, bir kaç yıldızı indireceğim
İYİ Parti'den istifa eden Ali Kıdık, önümüzdeki günlerde bazı açıklamalar yapacağı mesajını verdi. Kıdık "Ben öyle bir sır küpüyüm ki gökte yıldız kalmayana dek konuşurum. Ancak çok değil bir kaç yıldız indirip sonrasına bakacağım" dedi.

Artı Gerçek - Yerel seçime ayrı girme kararı sonrası başlayan tartışmaların ardından partisinden istifa eden İYİ Parti İstanbul İl Teşkilatı Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ali Kıdık, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in kendisini sosyal medyada engellediğini duyurdu.

Akşener'e, "'Kocamı sana emanet ettim. Senden başka kimseye güvenemeyiz' dediğin adamı engelledin" sözleriyle tepki gösteren Kıdık, partinin sır küpü olduğunu öne sürerek, önümüzdeki günlerde bazı açıklamalar yapacağı mesajını verdi.

'GÖKTE YILDIZ KALMAYANA DEK KONUŞURUM'

Ali Kıdık, X hesabı üzerinden şu açıklamayı yaptı:

"Ben öyle bir sır küpüyüm ki gökte yıldız kalmayana dek konuşurum. Ancak çok değil bir kaç yıldız indirip sonrasına bakacağım.

16 Nisan 2017 henüz parti kurulmadı. Anayasa oylamasının sonuçlarını Meral Akşener hanımefendi ile birlikte Ankara Çukurambar'daki Ataköşk Otel'de izliyoruz. Otel salonu hınca hınç dolu. Herkes 'Hayır' geçecek modunda. Ancak gecenin ilerleyen saatlerinde 'Evet' sonucu belirmeye başlayınca 'hayır' isteyenler oteli terketmeye başladı. Kimseler kalmadı. Meral hanım tek başına kaldı. Ben hariç otelde kimse kalmamıştı.

'BUNDAN SONRA EKİBİMİN EN BAŞINDASIN DEDİ'

Sadede Sami Dayı dediğimiz Sami Özsoy ile ben vardım. Meral Akşener hanımı ikimiz ve korumalar getirdik İstanbul'a. Gerede'de otobüslerin mola verdiği tesislerde çorba içtik. Dediki bana 'Oğlum siyaset böyle. Güçlü olursun herkes yanına koşar, güçsüz olursun herkes kaçar. Sen beni bırakmadın, bundan sonra asıl ekibimin en başındasın' dedi. Evine götürüp içeri girene kadar bekledik.

'31 MART'TAN SONRA KİM KALACAK ONU GÖRECEĞİZ'

Evet, çok haklıydı. Güçlendirdik, herkes yanında. 31 Mart'tan sonra kim kalacak onu göreceğiz. Meral Hanım, 'Kocamı sana emanet ettim. Senden başka kimseye güvenemeyiz' dediğin adamı engelledin. Sana sonsuz teşekkür ederim. Kendini son kez tanıttığın için. Ha bu arada dün senin teşkilatından bir ilçeye 10 bin adet bayrak göndermiştim. Onu da cümle alem bilsin."

(HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar