İYİ Partili Özkan ile CHP'li Çapan'ın Kılıçdaroğlu tartışması

İYİ Partili Özkan ile CHP'li Çapan'ın Kılıçdaroğlu tartışması
İYİ Partili İbrahim Özkan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü çıkışını 'harakiri' diye niteledi. CHP'li Çetin Çapan, "Bunun adı 'politik fırsatçılıktır', kimden öğrendiniz bu işleri?" diye yanıt verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İYİ Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü konusundaki son çıkışını eleştirince, CHP'li Çetin Çapan'ın tepkisini çekti.

İYİ Partili Özkan, twitter hesabından, "Günün mesajı! Siyasi rakiplerle mücadele stratejisinde; zayıf yönleri üzerine gitmek varken, en güçlü olduğu alana girmek siyasi harakiridir" diye yazdı.

'BİZ AKŞENER İLE İLGİLİ BİR SÖZ ETMEYİZ'

Bunun üzerine, CHP'li Çetin Çapan tweeti alıntılayarak yanıt verdi.

Çapan," İbrahim bey, bu üslupla Kemal beyi kastettiğiniz çok açık! Onca yıllık bir önyargı bagajını boşaltma çabasındaki samimi bir insana bu lafı söylemek; en basit dille “politik fırsatçılıktır!” Mesajı anlamamış kimselerin 3 oyu için, yılların emeğine (masaya) zarar veriyorsunuz! Biz, hata bile yapsa sayın Akşener’le ilgili bir söz etmeyiz. Olmaz ama; ayıp olsa ayıbı örteriz! Bizim ittifak anlayışımız budur! Sizde ise tam tersi, bir fırsat bulsakta gol atsak kafası görüyorum! Bunun adı, dediğim gibi “politik fırsatçılıktır,” kimden öğrendiniz bu işleri?" diyerek tepki gösterdi. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar