Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın sözlerini paylaştı, gençlere seslendi: Aşmamız gereken eşik bu
Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın, "Dini, diyaneti, bayrağı, ezanı olmayan kimler destekliyor Bay Bay Kemal'i? Bu teröristler" sözlerini paylaşarak gençlere seslendi: "İşte gençler, aşmamız gereken eşik bu ve sizsiz olamıyor maalesef."
Artı Gerçek - Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisini hedef alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerini paylaşarak gençlere "İşte gençler, aşmamız gereken eşik bu" sözleriyle seslendi
Erdoğan, dün Antalya'da "Kandil'den ne diyordu birisi? Bunların bayrağı, ezanı, dini var mı? Bizim desteğimiz Kılıçdaroğlu'nadır diyor" demişti.
'SİZSİZ OLAMIYOR MAALESEF'
Kılıçdaroğlu, Twitter'dan Erdoğan'ın kutuplaştırıcı sözlerini paylaşarak, "İşte gençler, aşmamız gereken eşik bu ve sizsiz olamıyor maalesef" dedi.
İşte gençler, aşmamız gereken eşik bu ve sizsiz olamıyor maalesef. https://t.co/vLfFlxWuyG
— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) May 3, 2023
ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?
Erdoğan, açıklamasında, "Dini, diyaneti, bayrağı, ezanı olmayan kimler destekliyor Bay Bay Kemal'i? Bu teröristler... Öyle mi? Söyle bana arkadaşını, söyleyeyim sana kim olduğunu! Bay Bay Kemal, senin arkadaşın Kandil. Onlarla bu yoldasın. Ama Bay Bay Kemal, 14 Mayıs'ta bu aziz millet, sevgili vatandaşlarım sana sandıkları mezar edecek!" ifadelerini kullanmıştı. (HABER MERKEZİ)
Kılıçdaroğlu'nun mutfağına Babacan konuk oldu
Selvi Kılıçdaroğlu: Kemal Bey, Ali Bey'i de mutfağa girmeye ikna etti