Kemal Kılıçdaroğlu: Partime desteğim tamdır
Eski CHP lideri Kılıçdaroğlu, yerel seçimlere vurgu yaparak partisine desteğinin tam olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu, "2019 yerel seçimlerinde umudu nasıl yeşerttiysek partimiz bu seçimlerde de gerekeni yapacak ve bütün büyük şehirleri kazanacaktır" dedi.
Artı Gerçek - Eski Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yerel seçimlere dikkat çekerek partisine olan desteğini yinelediği bir paylaşımda bulundu.
Kılıçdaroğlu, "2019 yerel seçimlerinde umudu nasıl yeşerttiysek ve devletleşmiş bir partiye karşı milletin kaçınılmaz zaferinin ilk tohumlarını nasıl attıysak, partimiz bütün bileşenleri ile bu seçimlerde de gerekeni yapacak ve bütün büyük şehirleri kazanacaktır. Bu bağlamda, desteğim tamdır! Arzum budur" açıklamasını yaptı.
Sosyal medya hesabı "X" üzerinden 4 maddelik bir açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "Hiç kimse bana, partimin kurumsal kimliğini, kasaba kurnazlığı ile çiğnetemez ve yıprattıramaz" ifadesini kullandı.
Kurtla kuzuyu yiyip çobanla yas tutanlara…
— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) February 7, 2024
1) Cumhuriyet Halk Partisi’nin -ben dahil- bütün Genel Başkanları, milletin menfaatlerini ve partisinin çıkarlarını kendi canlarından dahi önde tutar ve canlarını bu uğurda santim sakınmazlar.
2) Hiç kimse bana, partimin kurumsal…
Asıl gündemin; 'milletin altında ezildiği enflasyon', 'anayasaya darbe yapacak kadar bozulmuş hukuk sistemi' ve 'yerel seçimler' olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, "Ülke gündemini asılsız iddia ve iftiralar ile değiştirmenin anlamı yoktur" dedi.
'PARTİMİZ 100 YILLIK BİR ÇINARDIR, ÇOK SAYGIN BİR GENEL BAŞKAN’I...'
Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları şöyle:
"Kurtla kuzuyu yiyip çobanla yas tutanlara…
1) Cumhuriyet Halk Partisi’nin -ben dahil- bütün Genel Başkanları, milletin menfaatlerini ve partisinin çıkarlarını kendi canlarından dahi önde tutar ve canlarını bu uğurda santim sakınmazlar.
2) Hiç kimse bana, partimin kurumsal kimliğini, kasaba kurnazlığı ile çiğnetemez ve yıprattıramaz! Partimiz 100 yıllık bir çınardır, çok saygın bir Genel Başkan’ı, üzerinde üye ve delege iradesinin tecelli ettiği Parti Meclisi, emektar ve vatansever parti örgütleri vardır.
'GÜNDEMİNİ ASILSIZ İDDİA VE İFTİRALAR İLE DEĞİŞTİRMENİN ANLAMI YOK'
3) 2019 yerel seçimlerinde umudu nasıl yeşerttiysek ve devletleşmiş bir partiye karşı milletin kaçınılmaz zaferinin ilk tohumlarını nasıl attıysak, partimiz bütün bileşenleri ile bu seçimlerde de gerekeni yapacak ve bütün büyük şehirleri kazanacaktır. Bu bağlamda, desteğim tamdır! Arzum budur!
4) Ülkemizin gündemi; milletin altında ezildiği enflasyon, anayasamıza darbe yapacak kadar bozulmuş hukuk sistemi, arifesinde olduğumuz ve kazanılmasının hayati önem taşıdığı yerel seçimlerdir. Ülke gündemini asılsız iddia ve iftiralar ile değiştirmenin anlamı yoktur." (HABER MERKEZİ)
Kılıçdaroğlu: Türkiye’de orta sınıf görülmemiş bir saldırı altında
Kılıçdaroğlu, 'Meral hanım gerçeği söylemiş' dedi: İYİ Parti ile para alışverişi olmadı