Kemal Kılıçdaroğlu'ndan AHBAP'a destek: Millete koşana çelme takmayın!

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan AHBAP'a destek: Millete koşana çelme takmayın!
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Haluk Levent'in kurucusu olduğu AHBAP Derneği'ne destek çıktı. Kılıçdaroğlu, "Bu hayasızlığa son verin" ifadedini kullandı.

Artı Gerçek - Maraş'ta 9 saat arayla meydana gelen iki büyük depremin ardından yaşanan büyük yıkımla ilgili mücadele sürüyor. Siyasi partiler, STK'ler ve yurttaşların deprem bölgesine yönelik yardımları ve çağrıları da hız kesmeden devam ediyor.

Son olarak, dayanışma ve paylaşım platformu AHBAP, depremzedeler için yardım organizasyonlarını sürdürürken iktidar çevresinin organize saldırılarının da hedefinde oldu.

KILIÇDAROĞLU'NDAN AHBAP'A DESTEK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Maraş merkezli depremler için organize bir şekilde çalışan ve bağış toplayan Haluk Levent’in kurucusu olduğu AHBAP’ı hedef alanlara tepki gösterdi.

“AHBAP'a iftira atacağınıza yardım dağıtım koordinasyonunu sağlayın. Başlattığınız karalama kampanyası en çok depremzedelere zarar veriyor. Bu hayasızlığa son verin" diyen CHP lideri, "Halkın kendi inşa ettiği kurumlara çökmeyi aklınıza bile getirmeyin. Millete koşana çelme takmayın!" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar