Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'Not alıyoruz' diyen Devlet Bahçeli'ye tepki

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'Not alıyoruz' diyen Devlet Bahçeli'ye tepki
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, MHP lideri Bahçeli'nin "Tek tek not aldığımız bilinmelidir" sözlerine tepki gösterdi. CHP lideri, "Halka, defter tutuyoruz, not ediyoruz diye tehdit savuran beceriksizler! Şov yapmayı bırakın" dedi.

Artı Gerçek - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Depremden menfaat devşirme arayışında olanlar ahlaksızlığın markalarıdır, bunları tek tek not alıyoruz” diyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye çok sert tepki gösterdi.

'BECERİKSİZLER, ŞOV YAPMAYI BIRAKIN!'

Bahçeli konuşurken açıklama yapan Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından, "Halka, defter tutuyoruz, not ediyoruz diye tehdit savuran beceriksizler! Şov yapmayı bırakın, geçen iki haftada depremzedelere çadır, konteyner ve mobil duş-tuvalet götüremediniz. İnsanlar soğuk yüzünden az hasarlı evlerine dönmek zorunda kaldılar. Yardımları halka ulaştırın!" ifadelerini kullandı.

BAHÇELİ NE SÖYLEDİ?

Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda depremlere ilişkin konuştu. Bahçeli, şunları söyledi:

"Yalan haber yayan, dedikodu çıkaran, malumat kirliliğine umut bağlayan siyasi yamyamlığa heves eden kim varsa insanlığı kuşkulu ve tartışmaya açıktır. Fırsatçılığın karanlığından istifade ede etiketleri arttıranlar, kiraları artıranlar, kasasını doldurmak için hareket edenler bu milletin bir ferdi olamayacağı gibi şerefli de sayılamazlar Depremden Menfaat devşirmenin arayışında olanlar ahlaksızlığın markalarıdır. Bunları tek tek not aldığımız da bilinmelidir."

KILIÇDAROĞLU AKP'Lİ ÇELİK'E DE TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Kılıçdaorğlu, AKP Sözcüsü Ömer Çelik'in "Bir yıkım siyaseti gerçekleştirseler de bunların hepsine cevap vereceğimiz bir zaman var. Bunları not ediyoruz" sözlerine de tepki göstermişti

CHP lideri, "Not ediyorlarmış! Not etseniz ne yazar? Siz hala anlamadınız, hepimiz tutuklanmaya hazırız. İyice not edin bunu" yanıtını vermişti.

Çelik'in bu sözleri toplumun geniş kesimlerince tepkilere neden olmuştu. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar