Kemal ve Selvi Kılıçdaroğlu KKTC'de: Hayatımızın en zor günlerinden biri bugün olacak

Kemal ve Selvi Kılıçdaroğlu KKTC'de: Hayatımızın en zor günlerinden biri bugün olacak
Kemal Kılıçdaroğlu ve Selvi Kılıçdaroğlu, Maraş depremleri sonrası İsias Hotel'in enkazında vefat eden çocukların aileleriyle görüşmek üzere KKTC'ye gitti. Kılıçdaroğlu, "Yavru vatanımızın evlatları, Adıyaman İsias Hotel’de cinayete kurban gittiler" dedi.

Artı Gerçek - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Selvi Kılıçdaroğlu ile KKTC'ye gittiğini duyurdu.

Kemal Kılıçdaroğlu, KKTC'ye gidişini, Maraş merkezli depremlerde Adıyaman’daki İsias Hotel’de vefat eden sporcu gençlerin aileleriyle görüşmek üzere olarak açıkladı.

'HAYATIMIZIN EN ZOR GÜNLERİNDEN BİRİ BUGÜN OLACAK'

Twitter hesabından paylaşım yapan Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklaması şöyle:

"Yavru vatanımızın evlatları, Adıyaman İsias Hotel’de cinayete kurban gittiler. Ailelerle görüşmek üzere, Selvi Hanım ile az önce KKTC’ye geldik. Yavru vatanın çığlığına sessiz kalınmayacak. Selvi Hanım ve benim için, hayatımızın en zor günlerinden biri bugün olacak."

BASIN AÇIKLAMASI YAPILMASI BEKLENİYOR

Kemal Kılıçdaroğlu'nun KKTC programına, Sayın Selvi Kılıçdaroğlu, genel başkan yardımcıları Gamze Akkuş İlgezdi, Gülizar Biçer Karaca ve Gökçe Gökçen ile Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka eşlik ediyor.

KKTC programı taziye kapsamında olacak ve depremde çocuğunu kaybeden tüm aileler, evlerinde ve basına kapalı biçimde ziyaret edilecek.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Ankara’ya dönüşünde bir basın açıklaması yapması bekleniyor.

NE OLMUŞTU?

6 Şubat'ta Maraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem 11 ilde yıkıma neden oldu.

Adıyaman’daki depremde yıkılan Isias Otel'e uygulama eğitimine giden 30 rehber ve spor müsabakaları için KKTC'den gelen kafileden 35 kişi vefat etmişti. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar