Kılıçdaroğlu'dan Erdoğan'a Ebrar Karakurt'un sözüyle yanıt

Kılıçdaroğlu'dan Erdoğan'a Ebrar Karakurt'un sözüyle yanıt
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisini hedef alan sözlerine yanıt verdi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin bugünkü grup toplantısında Kılıçdaroğlu'nun helalleşme adımını hedef aldı.

Erdoğan, "Ey Kılıçdaroğlu sen önce başörtülü kızlarımızdan, bacılarımızdan helallik dile. Utanmadan, sıkılmadan, hala diyorsun ki 'Onların hukukunu biz koruduk'. Hayatın yalan! Biz bu işin gerisindeki niyeti görmesek, diyeceğiz ki olabilir, insan değişebilir. Bay Kemal, ben seninle ilgili kazandığım davaları geri çektim mi? Çektim ama sen bunların kıymetini anlamadın. Sende bunu anlayacak bir yüz de yok. CHP aynı CHP, Kılıçdaroğlu aynı Kılıçdaroğlu, zihniyet aynı zihniyet. Sadece bunlara verilen rol değişti." ifadelerini kullandı. 

KILIÇDAROĞLU'NDAN EBRAR KARAKURT YANITI

Voleybolcu Ebrar Karakurt ile özdeşleşen 'Dedim olabilir' sözleriyle Erdoğan'a yanıt veren Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından şunları yazdı:

"Şahıs bugün grup toplantısında "Bay Kemal, kadir kıymetimi bilmedi" demiş; dedim olabilir."

Avrupa Şampiyonası'nda gösterdiği performans ve renkli kişiliğiyle hayranlık uyandıran voleybolcu Ebrar Karakurt, sosyal medya hesabından Dünya Kız Çocukları Günü'nde yaptığı paylaşımda "14 sene önce kendi küçük, hayalleri büyük bir kız çocuğu voleybola başladı ve her zorlukta aynı cümleyi söyledi: #DedimOlabilir. Sıkılmış pazularBugün Dünya Kız Çocukları Günü, hayalleri peşinde koşan tüm genç kadınlar ile birlikte daha güçlüyüz. İki kalpHadi sen de #dedimolabilir hikayeni paylaş!" diye yazmıştı. 

Karakurt'un bir slogana dönüşen "Dedim olabilir" sözleri bir reklam kampanyasında da kullanılmıştı:

"Şampuan reklamında kısa saçlı kız mı olur dediler? Dedim, olabilir. Sonra, hayallerin peşinden koşmak, yükseklerden uçmak, eleştirileri kabul etmek: Dedim, olabilir."

Öne Çıkanlar