Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: 'Yumuşamayacağız ve normalleşmeyeceğiz'

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: 'Yumuşamayacağız ve normalleşmeyeceğiz'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "diyaloğu genişletmek için uğraştıkça yıllarca engel olmak için ellerinden geleni yapıyor" sözlerine Kemal Kılıçdaroğlu cevap verdi: Yumuşamayacağız ve normalleşmeyeceğiz. CHP teslim alınamaz son kale olarak hep karşında olacak.

Artı Gerçek - Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğn'ın "Biz iktidar ve muhalefet arasındaki diyaloğu genişletmek için uğraştıkça yıllarca gerilimden beslenenler buna engel olmak için ellerinden geleni yapıyor." sözlerine cevap verdi.

Erdoğan'ın paylaşımını alıntılayarak sosyal medya cevap veren Kılıçdaroğlu, "Katledilen kadınlarımız,, umutsuz gençlerimiz, geçinemeyen insanlarımız, tedavi olamayan hastalarımız, taciz ve tecavüze uğramış katledilen çocuklarımız, okluktan intihar eden insanlarımız, bu ülkenin her bir vatandaşı için, Hakk için halk için yumuşamayacağız ve normalleşmeyeceğiz" dedi.

'CHP TESLİM ALINAMAZ SON KALE OLARAK HEP KARŞINDA OLACAK'

Daha önce muhalif olan ancak zaman içerisinde Erdoğan'ın yanında yer alan ya da siyaset tarzını değiştiren politikacıları da hatırlatan Kılıçdarğlu, şöyle dedi:

"Numan Kurtulmuş ile birlikte Has Parti'yi, Süleyman Soylu ile dönemin Demokrat Partisini, Devlet Bahçeli ile MHP'yi, Meral Akşener'i, Sinan Ogan'ı ve daha birçok kişiyi değiştirdin ve dönüştürdün. Cumhuriyet Halk Partisi, teslim alınamaz son kale olarak hep karşında ve iktidar yolunda olacaktır."

(HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar