Kulis: Hulusi Akar bakanlık personeline veda etti

Kulis: Hulusi Akar bakanlık personeline veda etti
Kulislere düşen bilgilere göre, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar bugün bakanlık personeline veda niteliğinde bir konuşma yaptı.

Artı Gerçek - Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın bu akşam yeni kabineyi açıklaması bekleniyor. Kulislere, yeni kabine listesine ilişkin isimler yansırken, Milli Savunma Hulusi Akar'ın bugün bakanlık personeliyle yaptığı toplantı dikkat çekti.

Kulislere yansıyan bilgilere göre, Akar bu toplantıda veda niteliğinde bir konuşma yaptı.

Akar, 14 Mayıs'taki seçimde milletvekili seçilmişti. 16 bakandan 14'ü milletvekili olurken, Erdoğan'ın bu isimlere yeni kabine yer vermeyeceği belirtiliyor.

SÜLEYMAN SOYLU YENİ KABİNEDE YOK

Öte yandan Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, NTV canlı yayınında, kabinenin dikkat çeken isimlerinden Süleyman Soylu'nun da yeni kabinede olmayacağı yönünde duyumu olduğunu söyledi. Öztürk, Süleyman Soylu'nun yakın çevresindeki isimlerin de "'Artık yorulduk dediklerini duymuştum'. Erdoğan-Bahçeli görüşmesinde de bir karara varıldığını düşünüyorum. Muhtemelen yeni dönemde bakan olmayacak" dedi.

NTV canlı yayınında ise Ankara kulislerinde İbrahim Kalın'ın isminin MİT Başkanlığı için geçtiği belirtilerek, "Güçlü emareler bu yönde" denildi. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar