Mansur Yavaş: Ankette yüzde 14 öndeyiz

Mansur Yavaş: Ankette yüzde 14 öndeyiz
CHP'nin Ankara adayı Mansur Yavaş, "Dün yayımlanan ankete göre yüzde 14 öndeyiz" dedi. Yavaş, rehavete kapılmayacaklarını söyledi.

Artı Gerçek - Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, 31 Mart yerel seçimindeki rakibi AKP'li Turgut Altınok ile aralarında 14 puanlık fark olduğunu iddia etti.

Mansur Yavaş, Altındağ'da Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı. Yavaş'a CHP'nin Altındağ Belediye Başkan Adayı Ramazan Değerli de eşlik etti.

'HAYIRLI OLSUNA DAHİ GELMEDİLER'

Altındağ'da yapılan hizmetleri anlatan Yavaş, "İsterdik ki Altındağ Belediye Başkanı da bizim elimizden tutsun, Altındağ için ihtiyaçları bildirsin. Beraber daha fazla hizmet yapalım. Hayırlı olsuna dahi gelmediler. Bir günden bir güne telefon açıp şöyle bir derdimiz var demediler. Ankara'nın büyük projelerine maalesef engel oldular" diye konuştu.

İktidar partisinin adaylarının, kendisinin zaten senelerdir yaptığı çorba yardımı ve Başkentkart gibi projeleri tekrar ettiklerine işaret eden Yavaş, belediyenin 31 bin emekliye düzenli bir şekilde destek olduğunu söyledi.

'ELİMİ TUTACAK BELEDİYE BAŞKANINA İHTİYACIMIZ VAR'

Son yayımlanan anketlere de değinen Yavaş, "Görünen o ki dün yayımlanan ankete göre yüzde 14 öndeyiz. Asla rehavete kapılmayacağız. Geçen seçimde kazandık. Ama Belediye Meclis Üyemiz 148 kişi içinde 40 kişide kaldı; civar ilçelerdeki Meclis üyelerinden dolayı. Şimdi benim artık Meclis'te daha fazla Belediye Meclis üyesine ihtiyacım var ki rahat edelim. Ankara halkına daha fazla hizmet edelim" dedi. (DHA)

Öne Çıkanlar