Muharrem İnce'den İBB adaylığı iddiasına tek cümlelik yanıt

Muharrem İnce'den İBB adaylığı iddiasına tek cümlelik yanıt
Muharrem İnce'nin, İYİ Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) adayı olacağı öne sürüldü. Eski Devlet Bakanı Masum Türker, söz konusu iddiayı sorduğu İnce'nin "Öyle bir konu yok" dediğini aktardı.

Artı Gerçek - İYİ Parti'nin yerel seçimde CHP ile ittifak yapmayacağını açıklaması sonrası, kulislerde çeşitli iddialar da dillendiriliyor. Eski CHP milletvekili ve mevcut yönetime muhalif isimlerden Mehmet Sevigen, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin, İYİ Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye adayı olacağını öne sürdü.

Eski Devlet Bakanı Masum Türker, TV100 canlı yayınında, konuya ilişkin olarak Muharrem İnce'yi aradığını belirterek, şu açıklamayı yaptı:

""Ben Muharrem İnce'ye adaylık iddialarını sordum. Dedim ki 'Sayın Mehmet Sevigen, Meral Akşener'in göstereceği sürpriz aday siz olabilirsiniz diye tahminde bulunmuş bir televizyon programında'. O da bana şu yanıtı verdi: 'Öyle bir konu yoktur.'"

İnce, 6 Eylül'de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le görüşmüştü. İYİ Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşen görüşme sonrası İnce soruları yanıtsız bırakmıştı. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar