Murat Kurum İstanbul için yaptırdıkları anket sonucunu açıkladı: 'İlk başta rakibimiz öndeydi'

Murat Kurum İstanbul için yaptırdıkları anket sonucunu açıkladı: 'İlk başta rakibimiz öndeydi'
AKP ve MHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, yaptırdıkları son anketin sonucunu açıkladı. Kurum, "Öne geçmiş durumdayız" dedi.

Artı Gerçek - Yerel seçimler için artık geri sayım başlarken, tüm partilerin gözü İstanbul'a çevrilmiş durumda. İstanbul için anketler yapılırken, AKP ve MHP'nin adayı Murat Kurum da son yaptırdıkları anketin sonucunun önceki gün ellerine ulaştığını söyledi.

CNN Türk'te dün akşam açıklamalarda bulunan Kurum, adaylığı ilk açıklandığında anket yaptırdıklarını söyledi.

Kurum, "İlk adaylığımız açıklandığında rakibimiz bizden 1,5 puan öndeydi. Dün bir araştırma daha aldık ve ki sahada da bunu net bir şekilde gördüm, biz öne geçmiş durumdayız. Anketler bunu söylüyor" dedi.

'İTTİFAKLAR DAHA NETLEŞMEDİ'

Murat Kurum sözlerini şöyle sürdürdü: "Tabii ki ittifaklar daha netleşmedi. Partilerin hangi adayı çıkaracağı, çıkarıp çıkarmayacağı belirlenmedi ama biz çok güzel gidiyoruz. Şu an öndeyiz ama rehavete kapılmayacağız. 31 Mart akşamına kadar teşkilatlarımızla çok büyük bir uyum içerisinde çalışıyoruz. 31 Mart gecesine kadar sahada olacağız, çalışacağız, koşturacağız." (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar