Murat Kurum mal varlığını açıkladı: İki ev, bir araba biraz da borç

Murat Kurum mal varlığını açıkladı: İki ev, bir araba biraz da borç
ABB Belediye Başkanı Yavaş'ın ardından İBB adayı Kurum'da mal varlığını açıkladı. Kurum, "Ankara'da ve İstanbul'da evimiz var, bir tane arabamız var, biraz da borcumuz var" dedi.

Artı Gerçek - AKP ve Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, katıldığı bir canlı yayında mal varlığını açıkladı. Kurum, "Ankara'da ve İstanbul'da evimiz var, 1 tane arabamız var, biraz da borcumuz var. Mal varlığımız bu" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin Ankara adayı Mansur Yavaş'ın mal varlığını açıklamasının ardından gözler diğer adaylara çevrildi. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu da, mal varlığını açıklayacağına dair açıklamada bulunmuştu.

Kurum katıldığı canlı yayında "Mansur Yavaş mal varlığını açıkladı. Siz de açıklayacak mısınız?" sorusuna yanıt vererek, "Açıklarız. Yani zaten şöyle... Biz düzenli olarak mal varlığını açıklıyoruz, bakanlıklara vesaire. Çekinecek bir şeyimiz yok. Ankara'da evimiz var, İstanbul'da evimiz var, bir tane arabamız var. Biraz da borcumuz var. Mal varlığımız bu. Ev aldığımız için o eve olan borcumuz var. 2 yıl daha borç ödeyeceğiz" yanıtı verdi. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar