Murat Yetkin: Seçimlerde ibrenin bu hafta Kılıçdaroğlu'na dönme ihtimali güçlü

Murat Yetkin: Seçimlerde ibrenin bu hafta Kılıçdaroğlu'na dönme ihtimali güçlü
Seçimlere 54 gün kala ibrenin bu hafta Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na dönme ihtimalinin güçlü olduğunu söyleyen Murat Yetkin, HDP öncülüğünde kurulan Emek ve Özgürlük İttifakı’nın desteğine dikkat çekti.

Artı Gerçek - Yetkin Report’ta yazan Murat Yetkin, bugünkü yazısında seçimlerde ibrenin bu hafta CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’dan yana dönme ihtimali güçlendiğini belirtti.

Yetkin, İbrenin Kılıçdaroğlu’dan yana dönme ihtimali en fazla HDP öncülüğünde kurulan Emek ve Özgürlük İttifakının Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakına vereceği destek ile yükselebilir” dedi.

28 Kasım 2015’te Diyarbakır Baro Başkanıyken öldürülen Tahir Elçi’nin eşi Türkan Elçi’nin CHP’ye katılma rozetinin takılmasını Yetkin, Kılıçdaroğlu için avantajlı olduğu yorumladı.

Yetkin, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin Millet İttifakı'na güç vereceği ihtimali üzerinde durduğunu belirterek, "İnce’nin Erdoğan’ın seçilmesi ya da seçilmemesine katkı vereceği sorumluluğuyla yüzleşmesi gerekiyor. İnce’nin “yuvaya dönüşüyle” de Kılıçdaroğlu’nun seçilme ihtimali güçlenecektir" vurgusu yaptı.(HABER MERKEZİ)

YAZININ TAMAMI

Öne Çıkanlar