Özgür Özel, dünyadaki sosyal demokrat liderlere bu kez İngilizce seslendi: Filistin'i tanıyın

Özgür Özel, dünyadaki sosyal demokrat liderlere bu kez İngilizce seslendi: Filistin'i tanıyın
Özgür Özel, dünyadaki sosyal demokrat liderlere yaptığı çağrıyı İngilizce olarak yineledi. Avrupa Sosyalist Partisi Liderler Zirvesi’ne katılan Özel, İspanya Başbakanı Pedro Sanchez ile fotoğrafını paylaşarak, "Filistin'i tanıma" çağrısı yaptı.

Artı Gerçek - CHP Genel Başkanı Özgür Özel, resmi X hesabından İngilizce olarak yaptığı paylaşımda, “İspanya Başbakanı ve Sosyalist Enternasyonal Başkanı değerli dostum Pedro Sanchez'in Filistin Devleti'ni yaz aylarından önce tanıyacakları açıklamasını memnuniyetle karşıladım. Tüm sosyal demokrat liderlere Filistin'i tanıma ve Filistin'in yanında durma çağrımı yineliyorum” dedi.

Özgür Özel, Romanya’nın başkenti Bükreş’te dün düzenlenen Avrupa Sosyalist Partisi (PES) Liderler Zirvesi’ne katıldı. Özel, zirveye katılan İspanya Başbakanı ve Sosyalist Enternasyonal Başkanı Pedro Sanchez ile bir araya geldi. Özel, resmi X hesabından İngilizce olarak yaptığı paylaşımda, Sanchez ile fotoğrafını paylaştı.

Özel, şunları kaydetti:

''İspanya Başbakanı ve Sosyalist Enternasyonal Başkanı değerli dostum Pedro Sanchez'in Filistin Devleti'ni yaz aylarından önce tanıyacakları açıklamasını memnuniyetle karşıladım. Tüm sosyal demokrat liderlere Filistin'i tanıma ve Filistin'in yanında durma çağrımı yineliyorum.'' (HABER MERKEZİ)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar