Özgür Özel ile Erkan Baş görüşmesi: Yerel seçimler ve Can Atalay’ın durumu konuşuldu

Özgür Özel ile Erkan Baş görüşmesi: Yerel seçimler ve Can Atalay’ın durumu konuşuldu
TİP Genel Başkanı Erkan Baş ve beraberindeki heyet CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret etti. Görüşmede, tutuklu TİP milletvekili Can Atalay’ın durumu ve yerel seçimler konuşldu. Görüşme sonrası ortak açıklama yapılmadı

ANKARA - Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel ve Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş CHP Genel Merkezi’nde bir araya geldi. Erkan Baş’a TİP Genel Başkan Yardımcısı Doğan Ergün, Parti Sözcüsü Sera Kadıgil, Örgütlenmeden Sorumlu MYK Üyesi Yunus Başaran yer alırken, CHP heyetinde ise CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Genel Sekreter Selin Sayek Böke, Parti Sözcüsü Deniz Yücel, Yurt İçi ve Yurt Dışı Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin yer aldı.

Saat 15.00’te başlayan görüşmede TİP heyeti, TİP Milletvekili Can Atalay’ın hukuksuz tutukluluğunun devam etmesi sürecinde CHP’nin sergilediği dayanışma için teşekkür etti ve bu konuda tüm muhalefet olarak yapılabilecek ortak çalışmalar değerlendirildi. İktidarın Can Atalay’ın milletvekilliğini düşürme girişimine karşı basına yansıyan haberlere ilişkin değerlendirmeler paylaşıldı.

Yaklaşan yerel seçimler konusunda görüş, öneri ve değerlendirmelerin CHP heyetine iletildiği görüşme, karşılıklı başarı dilekleri ile sonlandı.

Görüşme sonrasında ortak basın açıklaması yapılmadı.

Öne Çıkanlar