Özgür Özel'den Can Atalay için başlatılan 'Özgürlük Yürüyüşü'ne destek: 'Birlikte yürüyeceğiz'

Özgür Özel'den Can Atalay için başlatılan 'Özgürlük Yürüyüşü'ne destek: 'Birlikte yürüyeceğiz'
CHP'li Özgür Özel, Hatay Milletvekili Can Atalay'ın tahliye edilmesi için Ankara'ya yürüyüşe başlayan TİP Genel Başkanı Erkan Baş'a destek verdi. Özel, "Atalay'ın özgürlüğünü savunuyoruz, birlikte yürüyeceğiz" dedi.

Artı Gerçek - CHP Genel Başkanlığı için adaylığını açıklayan Özgür Özel, Hatay Milletvekili Can Atalay'ın tahliye edilmesi için başlatılan 'Özgürlük Yürüyüşü' için destek açıklaması yaptı.

Yürüyüşü başlatan TİP Genel Başkanı Erkan Baş'ın sosyal medyadaki "Ankara'ya uzanacak #ÖzgürlükYürüyüşü'ne Hatay'dan başlıyorum" başlıklı gönderisini alıntılan Özel, "Can Atalay'ın özgürlüğünü savunuyoruz. Birlikte yürüyeceğiz" dedi.

GEZİ TUTUKLULARINA ÖZGÜRLÜK ÇAĞRISI

Özgür Özel açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Sn. Erkan Baş'ın başlattığı yürüyüşün ilk gününe Hatay milletvekillerimiz eşlik ediyor. Can Atalay'ın özgürlüğünü savunuyoruz. Birlikte yürüyeceğiz. Gezi masumdur. Can Atalay ile birlikte Tayfun Kahraman, Çiğdem Mater, Osman Kavala ve Mine Özerden de derhal özgür kalmalıdır."

ÖZGÜRLÜK YÜRÜYÜŞÜ BİRİNCİ GÜNÜNDE

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, Yargıtay 3. Ceza Dairesi'nin, aralarında Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Milletvekili Can Atalay'ın da aralarında bulunduğu gezi tutuklularının cezalarının onanmasına karşı 'Özgürlük Yürüyüşü' başlattı. Ankara'da ulaşıldığında sona erecek yürüyüşte günde ortalama 30 kilometre yol kat edilmesi planlanıyor. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar