Özgür Özel'in eleştirdiği Metin Feyzioğlu terfi etti

Özgür Özel'in eleştirdiği Metin Feyzioğlu terfi etti
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in eleştirdiği Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu, Egemen Bağış'ın yerine Prag Büyükelçisi olarak atandı.

Artı Gerçek - Türkiye'nin Lefkoşa ve Prag (Çek Cumhuriyeti) büyükelçileri değişti.

AA'nın diplomatik kaynaklardan aktardığı bilgiye göre Bakan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türkiye'nin dış temsilciliklerinde büyükelçilik yapacak isimlere görevlerini tebliğ etti.

Buna göre, Dışişleri Bakan Yardımcısı Yasin Ekrem Serim'in Lefkoşa Büyükelçisi; Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu'nun Prag Büyükelçisi olarak görevlendirilmesine karar verildi.

NE OLMUŞTU?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, törenlere katılmak üzere gittiği Kıbrıs'ta Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu'nun, ana muhalefet lideri olarak kendisini karşılamamasını eleştirmişti. Özel, yaşananları resmi yazıyla Dışişleri Bakanlığı'na bildireceklerini ifade ederek, "Kıbrıslılar tarafından en iyi şekilde ağırlandık. Kıbrıs'ta bir kusur yapıldıysa Kıbrıs'taki Türkiye'nin büyükelçisinindir. Bu tabii meslekten gelmemenin ve geldiği makamı hazmedememenin sonucudur. Bu konudaki rahatsızlığımızı Dışişleri Bakanlığı'na resmi olarak bildireceğiz" demişti. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar