Selahattin Demirtaş'tan gençlere: Zekanı küçümseyenlere bir ders ver, mührü değişime bas ve göster gücünü

Selahattin Demirtaş'tan gençlere: Zekanı küçümseyenlere bir ders ver, mührü değişime bas ve göster gücünü
Selahattin Demirtaş, 14 Mayıs seçimlerine günler kala, genç seçmenlere Yeşil Sol Parti'ye oy verme çağrısında bulundu. Demirtaş, "Özlemini çektiğin hayat için 13 gün kaldı. Sadece sen değiştirebilirsin. Çünkü anahtar sende, umut sende" dedi.

Artı Gerçek - Edirne T Tipi Cezaevi'nde altı yıldan fazladır tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, seçime sayılı günler kala cezaevinden çalışma sürdürmeye devam ediyor.

Demirtaş, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesinde gençlere seslenerek Yeşil Sol Parti çağrısı yaptığı bir dizi paylaşım yaptı.

'ÇÜNKÜ ANAHTAR SENDE, UMUT SENDE'

Ara ara yaptığı paylaşımlarda gençlere seslenmeyi sürdüren Demirtaş ilk paylaşımında "Hazır mısın genç arkadaşım? Özlemini çektiğin hayat için 13 gün kaldı. Sadece sen değiştirebilirsin. Çünkü anahtar sende, umut sende. Bi’ şey yap, oyunu değişim için kullan, çok şey değişsin" ifadelerine yer verdi.

'ZEKANI KÜÇÜMSEYENLERE BİR DERS VER'

Demirtaş bir diğer paylaşımda da "Genç kardeşim, Oy kabinine girdiğinde sen ve aklın, vicdanın baş başa olacaksınız" dedi.

Demirtaş devamında da şu ifadelere yer verdi:

"Zekanı küçümseyenlere bir ders ver. Mührü değişime bas ve göster gücünü. Bi’ şey yap, hayatın güzelleşsin."

'ANAHTAR SENDE, GÜÇ SENDE'

Demirtaş sonuncu paylaşımında da şu ifadelere yer verdi:

"Haydi genç kardeşim, Yeni bir hayat için, keyifli bir yaşam için son 13 gün. Kararsız kalma, oyunu boşa kullanma. Mührü değişime bas, değişim başlasın. Anahtar sende, güç sende." (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar