TBMM Genel Kurulu 31 Temmuz'a kadar aralıksız çalışacak

TBMM Genel Kurulu 31 Temmuz'a kadar aralıksız çalışacak
AKP Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, Meclis'in vergi, yargı paketi, öğretmenlik mesleği ve ticaret kanun teklifleri başta olmak üzere çalışmalarını aralıksız sürdüreceğini ve çalışmaların 31 Temmuz'a kadar tamamlanmasının planlandığını belirtti.

Artı Gerçek - AKP Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, partisinin milletvekillerine TBMM'nin çalışma takvimini ileterek, programlarını buna göre belirlemelerini ve hassasiyet göstermelerini istedi.

Çalışma takvimine göre, TBMM Genel Kurulu 31 Temmuz'a kadar ara vermeden çalışacak. TBMM Genel Kurulu'nda bugün ve yarın vergi kanun teklifi görüşülecek. 25 Temmuz Perşembe günü ise yargı paketi ele alınacak. TBMM Genel Kurulu'nda 26 Temmuz Cuma ve 27 Temmuz Cumartesi günü Öğretmenlik Mesleği Kanun Teklifi görüşülecek. Genel Kurulda, 31 Temmuz Çarşamba gününe kadar, e-ticaret, asker gönderme tezkeresi ve diğer bitecek kanun tekliflerinin görüşmeleri tamamlanacak.

Usta, çalışmaların ara vermeden devam edeceğini vurgulayarak, "Bu nedenle, gelen talep üzerine yoğun çalışarak gündemimizi fazla uzamadan tamamlamayı planlıyoruz. Bu da hepimizin plana göre program yapmamıza bağlıdır. Hassasiyetinizi istirham ederim" ifadelerini kullandı. (ANKA)

Öne Çıkanlar