TİP'ten Erdoğan'a: Hiç sevinme, gidiyorsun

TİP'ten Erdoğan'a: Hiç sevinme, gidiyorsun
Türkiye İşçi Partisi, İYİ Parti'nin Altılı Masa'dan kalkması sonrasında Erdoğan'a yönelik "Hiç sevinme gidiyorsun" posterini paylaştı. TİP Genel Başkan Yardımcısı Barış Atay, postere "Bütün renk ve çeşitlerinizle gideceksiniz" notunu düştü.

Artı Gerçek - Türkiye İşçi Partisi (TİP), İYİ Parti'nin CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığına karşı çıkarak Altılı Masa'dan kalkmasının ardından Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a "Hiç sevinme gidiyorsun" diye seslendi.

Partinin resmi Twitter hesabından "Gidiyorsun" mesajı ile yapılan paylaşımda, Erdoğan'ın fotoğrafının bulunduğu postere "Hiç sevinme gidiyorsun" sloganı yazıldı.

TİP Genel Başkanı Erkan Baş ve Genel Başkan Yardımcısı Barış Atay ile İstanbul milletvekilleri Ahmet Şık ve Sera Kadıgil de, partinin paylaşımını kendi mesajları ile retweetledi. Partinin lideri Erkan Baş 'istifa et' etiketini kullanırken, eski bir CHP'li de olan Kadıgil posteri, "Gidiyor gitmekte olan" diyerek paylaştı.

Ahmet Şık "Sabah ola hayrola" dedi; Barış Atay da "Bütün renk ve çeşitlerinizle gideceksiniz!" mesajını yazdı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Akşener'in açıklamasından önce TİP Genel Merkezi'nde partinin lideri Erkan Baş ile biraraya gelmişti. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar