Ümit Özdağ'ın ikinci tur kararını açıklayacağı toplantının saati değişti

Ümit Özdağ'ın ikinci tur kararını açıklayacağı toplantının saati değişti
Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen Ümit Özdağ’ın bugün saat 11.00’de yapacağı açıklamanın saati değişti. Özdağ, basın toplantısını saat 13.00’te yapacak.

Artı Gerçek - Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile dün görüşen Ümit Özdağ'ın bugün saat 11.00'de açıklama yapması bekleniyordu. Ancak son dakika yapılan bilgilendirmeye göre Ümit Özdağ'ın basın toplantısının saat değiştirildi.

Ata İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan dün yaptığı açıklamada Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğini açıkladı.

Ata İttifakının ortağı Zafer Partisi ise dün akşam bir açıklama yaparak ittifakın ortak karar alma ve hareket etme tercihinden vazgeçtiklerini duyurdu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “Sayın Sinan Oğan’ın açıklaması sadece kendi politik tercihidir. Bu açıklama Zafer Partisi’ni temsil etmemekte ve bağlamamaktadır” dedi. Ümit Özdağ dün akşam millet ittifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

Özdağ'ın bugün saat 11.00'de açıklama yapması bekleniyordu. Ancak son dakika yapılan bilgilendirmeye göre Ümit Özdağ'ın basın toplantısının saati 13.00 olarak değiştirildi.(HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar