Urfa'da AKP'nin aday tanıtım toplantısına damga vuran olay: AKP'li başkan, MHP'li başkanın elini tutmadı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Urfa'da AKP'nin adaylarını tanıttı. AKP İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz, akrabası olan MHP İlçe Başkanı Halit Özyavuz'un elini tutmadı.

Ali GÜZEL


URFA - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Urfa'da AKP'nin ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. Erdoğan'ın 11 Nisan Kapalı Spor Salonu'ndaki aday tanıtım toplantısında açıkladığı isimler arasında Cumhur İttifdakı'nın ortak adayı MHP'li Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz da vardı.

ÖZYAVUZLAR'IN YER KAVGASI

İsmi açıklandıktan sonra Özyavuz ile birlikte platforma çıkan AKP Harran İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz ve akrabası olan MHP Harran İlçe Başkanı Halit Özyavuz arasında yer kavgası yaşandı. MHP İlçe Başkanı Özyavuz, AKP Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu'nun yanına geçmek istedi. Ancak AKP Harran İlçe Başkanı Özyavuz buna müsaade etmedi. İkili arasında kısa bir sürtüşme oldu. AKP İlçe Başkanı Özyavuz, salondakileri selamlarken de MHP İlçe Başkanı Özyavuz'un elini tutmadı. Kameralara yansıyan o anlar, sosyal medyada gündem oldu.

ERDOĞAN'DAN GÜLPINAR VE ÇİFÇİ'YE GÖNDERME

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP'den istifa ederek Urfa'da Yeniden Refah Partisi'nden belediye başkan adayı olan Kasım Gülpınar ve Nihat Çiftçi'ye de isim vermeden gönderme yaptı. Erdoğan, "Geçmişte bizimle birlikte yol yürüyüp de şimdi çeşitli gerekçelerle yolunu değiştirenlerin tercihleri kendilerini ilgilendirir" dedi. (ARTI GERÇEK)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar