Yardım faaliyetlerini hedef almıştı: Haluk Levent'ten Devlet Bahçeli'ye yanıt

Yardım faaliyetlerini hedef almıştı: Haluk Levent'ten Devlet Bahçeli'ye yanıt
Sanatçı Haluk Levent, kurucusu olduğu AHBAP Derneği'ni hedef alan MHP lideri Bahçeli'ye yanıt verdi. Levent, "Bahçeli'nin danışmanlarının kendisini yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum" dedi.

Artı Gerçek - Maraş'ta meydana gelen depremler sonrası sessizliğe bürünen ve partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan MHP lideri Bahçeli, depremin etkilediği 10 ilde yardım faaliyetleri yürüten AHBAP ve Babala TV ekibini hedef aldı.

Bölgeye yapılan yardımların resmi kurumlar aracılığıyla sağlanması gerektiğini iddia eden Bahçeli, "Devleti bir kenara itip ahbap çavuş ilişkisi içinde yardım toplanması bizim nazarımızda yanlıştır. Devletin yetişemediği ne vardır ki 'Ahbapcılar' ve 'Babalacılar' kanat çırpmaktadır?" dedi.

HALUK LEVENT'TEN BAHÇELİ'YE YANIT

Sanatçı Haluk Levent, kurucusu olduğu AHBAP Derneği'ni hedef alan MHP lideri Bahçeli'ye yanıt verdi.

Levent, "Daha dün MHP milletvekilleri çadır kentimizi ziyarete gelmişti. Sayın Devlet Bahçelinin danışmanlarının kendisini yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum.
Ben her gün devletin kurumları ile çalışıyor ve bunu yazıyorum. Zaten kurumlar arası işbirliği olmadan başarı olmaz" ifadelerine yer verdi. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar