YRP'den Urfa'da harem-selamlık miting: Gülpınar'dan eski partisi AKP'ye israf göndermesi

YRP'den Urfa'da harem-selamlık miting: Gülpınar'dan eski partisi AKP'ye israf göndermesi
Yeniden Refah Partisi, Urfa'da harem selamlık miting düzenledi. AKP'den istifa edip YRP'nin Urfa adayı olan Kasım Gülpınar, AKP'ye israf göndermesi yaparak "Belediye kimsenin zenginleşme kaynağı olmayacak" dedi.

Ali GÜZEL


URFA - AKP MKYK üyeliği ve genel başkan danışmanlığı görevinden istifa ederek Yeniden Refah Partisi'nin (YRP) Urfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Kasım Gülpınar, kentte ilk mitingini yaptı.

Haliliye ilçesindeki 18 Mart Çanakkale Şehitleri Caddesi'nde düzenlenen mitinge katılım yoğundu. Mitinginde haremlik-selamlık uygulandı, kadınlar ve erkekler arasında bariyerlerle koridor oluşturuldu.

whatsapp-image-2024-02-03-at-15-57-11.jpeg

GÜLPINAR'DAN AKP'YE ELEŞTİRİ

Konuşmasında isim vermeden eski partisi AKP'yi eleştiren Gülpınar, "Siyaseti tamamen kafamdan silmişken Allah'ın bir planı olduğunu Rabbim bir kere daha hatırlattı. Ben buraya belediye başkanı olmaya gelmedim. Ben bu kalabalığın hatrına, sizler istediğiniz için geldim. 'İsraf var, kaynaklar çarçur ediliyor, yandaşlara gidiyor' dediniz. Mağdurun refahı için harcanacak bu kaynaklar. En başta bunu keseceğiz. Algı operasyonları ile bu memleket yönetilemez. Belediye kimsenin zenginleşme kaynağı olmayacak" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar