Bakan Koca'dan 3. doz Biontech açıklaması
Koca, '4 ay önce aşı olduklarını dikkate alarak aşının koruyuculuğunun halen devam ettiğini düşünüyoruz' dedi.
![Bakan Koca'dan 3. doz Biontech açıklaması](https://i.artigercek.com/2/1280/720/storage/old/news/158095.jpg)
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, üçüncü doz aşı tartışmaları ile ilgili yorum yaptı.
İnaktif aşı olanların üçüncü doz aşılarını yaptırmalarını öneren Bakan Koca’nın açıklaması şöyle:
"2 doz mRNA aşısı olan vatandaşlarımızın ortalama 4 ay önce aşı olduklarını dikkate alarak aşının koruyuculuğunun halen devam ettiğini düşünüyoruz. Şu an için 3. doz aşıyı gerektiren bir durum yoktur. İNAKTİF AŞI OLANLARINSA 3. doz aşılarını yaptırmalarını ısrarla öneriyoruz."
2 doz mRNA aşısı olan vatandaşlarımızın ortalama 4 ay önce aşı olduklarını dikkate alarak aşının koruyuculuğunun halen devam ettiğini düşünüyoruz. Şu an için 3. doz aşıyı gerektiren bir durum yoktur. İNAKTİF AŞI OLANLARINSA 3. doz aşılarını yaptırmalarını ısrarla öneriyoruz.
— Dr. Fahrettin Koca (@drfahrettinkoca) October 7, 2021