Nureddin Nebati, Hazine Destekli Kefalet Paketi'ni duyurdu

Nureddin Nebati, Hazine Destekli Kefalet Paketi'ni duyurdu
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Hazine Destekli Kefalet Paketi isminde yeni bir çalışma üzerinde çalıştıklarını duyurdu.

Haizne ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile yeni bir çalışmanın başladığını duyurdu. Bakan Nebati, 'Hazine Destekli Kefalet Paketi' ismindeki çalışmanın KOBİ'leri kapsayan bir paket olduğunu ve detayların daha sonra paylaşılacağını söyledi.

Bakan Nebati, Twitter hesabından yeni paket ile ilgili paylaşım yaptı. "Türkiye Ekonomi Modelimizle uyumlu şekilde, yeni bir çalışma" yürütüldüğünü söyleyen Nebati'nin paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

"Türkiye Ekonomi Modeli kapsamında bugüne kadar uygulamaya aldığımız destek paketleri, teminat eksikliği bulunan işletmelerimizin finansman ihtiyaçlarını karşılaması hususunda önemli bir işlev görmüştür.

Gelinen aşamada, teminat eksikliği yaşayan KOBİ’lerimizin finansman ihtiyaçlarını en uygun şekilde desteklemek amacıyla; üretim, ihracat ve istihdamı önceleyen Türkiye Ekonomi Modelimizle uyumlu şekilde, yeni bir Hazine Destekli Kefalet Paketi çalışması yürütüyoruz.

Hazine Destekli Kefalet Paketi, ekonomimizin lokomotifi olan KOBİ’lerimizi odağına alan bir anlayışla kurgulanmakta olup, teknik çalışmaların tamamlanmasına müteakip hazırlanan paketin kullandırım koşulları ve diğer tüm detayları kamuoyumuzun bilgisine sunulacaktır."

Öne Çıkanlar