AKP'li Metiner'den 'replika mont' açıklaması: 'O evlatlara da giydiğim gibi replika montlardan armağan ettim'
Eski AKP Milletvekili Mehmet Metiner, fiyatı 36 bin lira olan mont tartışmasına cevap verdi. Metiner, montun replika olduğunu iddia etti.

Artı Gerçek - Mersin'de Şırnaklı bir aileyi ziyaret ederek sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan eski AKP Milletvekili Mehmet Metiner, tartışma konusu olan montun repkila olduğunu iddia etti.
Metiner, Şırnaklı bir ailenin evine yaptığı ziyarette ailenin maddi durumunun iyi olmadığına dair sosyal medya hesabından açıklamalar yaptı. Paylaştığı görselde üzerinde olan mont sosyal medya kullanıcıların dikkatini çekti. Söz konusu montun 36 bin lira olması nedeniyle tepki çeken Metiner, montun replika olduğunu iddia etti.
Metiner konuyla ilgili Oda Tv'ye yaptığı açıklamada, "Üstümdeki mont bir tanıdığımın ürettiği replika, yani taklit mont. Yerlilerden daha ucuz. O durumu yerinde olmayan evlatlara da aynı giydiğim gibi replika montlardan armağan ettim" ifadelerini kullandı. (Kaynak)