Böcek ailesi soruşturması: Otel sahibi ve çalışanı yakalandı
Böcek ailesi ölümüne ilişkin adli kontrol şartıyla serbest bırakılan otel sahibi ve çalışanı yakalandı.
Artı Gerçek- Almanya'dan İstanbul'a tatile Böcek ailesinden anne Çiğdem, baba Servet ile çocukları Muhammed Kadir ve Masal'ın hayatını kaybetmesinin ardından başlatılan soruşturmada yeni gelişme yaşandı.
Hakkında ev hapsi ve yurtdışına çıkış yasağı uygulanan Otel sahibi H.O. İle otel çalışanı R.B. hakkındaki karara itiraz edildi. Sulh Ceza Hakimliğince hem otel sahibi hem de otel çalışanı hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı. Otel sahibi H.O. ve otel çalışanı R.B. yakalandı.
Böcek ailesinin otele ambulans çağırıp odalarında aşağı indiklerinde, içeride kilitli kaldıkları anlar güvenlik kameralarına yansımıştı. Otel çalışanın verdiği ifadede yemek yemek için dışarı çıktığı bu esnada da kapıyı kilitlediği bilgileri yer almıştı
Böcek ailesinin ölümündeki ilaçlama şirketinin sicili kabarıkGüncel
Böcek ailesinin kaldığı otelin sahibi ve çalışanına yakalama kararıGüncel