Bu kez de Kastamonu: 38 asker hastanelerde
Mide bulantısı ve kusma şikayetiyle hastanelere kaldırılan askerlerin, gıda zehirlenmesi şüphesiyle midelerinin yıkandıkları öğrenildi.

HABER MERKEZİ- Manisa'daki zehirlenme olayından birgün sonra şimdi de Kastamonu’da iftarın ardından 38 askerin gıda zehirlenmesi iddiasıyla hastanelere kaldırıldığı öğrenildi.
Kastamonu’da 5’inci Jandarma Eğitim Alay Komutanlığında iftar yemeğinin ardından kısa bir süre sonrası askerlerde mide bulantısı ve kusma şikayetleri başladı. Yaşanan gelişmelere sonrasında 38 asker, gıda zehirlenmesi şüphesiyle revire kaldırıldı. Durumunun ciddi olduğu ileri sürülen 6 asker, Özel Kastamonu Anadolu Hastanesinde, 2 asker ise Kastamonu Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Zehirlenen 30 askere ise revirde müdahale edildi. Gözetim altına alınan askerler arasında hayati tehlikesi bulunan birisinin olmadığı öğrenildi.
Mide bulantısı ve kusma şikayetiyle hastanelere kaldırılan askerlerin, gıda zehirlenmesi şüphesiyle mideleri yıkandıkları öğrenildi.