CHP'li Adıgüzel: Ordu Valisi, İmamoğlu'na küfretti

Ekrem İmamoğlu’nun Ordu’da VIP salonu girişinde valilik talimatıyla engellenmesine ilişkin tartışmalar sürerken, yeni bir iddia gündeme geldi.

CHP'li Adıgüzel: Ordu Valisi, İmamoğlu'na küfretti

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Ordu Valisi Seddar Yavuz'un mayıs ayında engelliler haftası nedeniyle düzenlenen toplantıda konuyu siyasete getirerek, 'İmamoglugiller' olarak nitelendirdiği muhalif kesimlere küfür ettiğini ileri sürdü.

Millet İttifakı'nın CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun Ordu’da VIP salonu girişinde valilik talimatıyla görevliler tarafından engellenmesine ilişkin tartışmalar sürerken, yeni bir iddia gündeme geldi. İmamoğlu hakkında, kendisine ‘tehditte bulunarak, küfür ettiği’ iddiasıyla suç duyurusunda bulunan Ordu Valisi Seddar Yavuz’un 10 Mayıs’ta valilikteki engelliler toplantısında konuyu Ekrem İmamoğlu’na getirerek küfrettiğini öne sürdü.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, "Ekrem İmamoğlu Ordu'ya gelmeden bir ay önce
Tarih:10 Mayıs Saat:10.00
Yer: Ordu valilik makamı
Engelliler Haftası kabulünde birçok STK temsilcisi ve kurum amirine hitaben Ordu valisi CHP'ye, TUSİAD'a, İstanbul İl başkanı ve adayımıza karşı yakışıksız sözler ve küfür etmiştir.

Ordu valisi tüm muhalif kesimi İmamoğlugiller olarak tanımlayıp, ‘s..ttirsinler’ ifadesi ile küfür etmiştir. Ekrem İmamoğlu’nun belediye tabelasına T.C eklemesiyle ilgili de ‘T.C çok da önemli değil, T.C olmasa da olur’ demiştir. Ordu valisi sosyal demokrasi fikrinin Batı çıkarlarına hizmet ettiğini, toplantıda bulunanların farklı fikri olabileceğini, ama bunun umurunda olmadığını söylemiştir. CHP İstanbul İl Başkanı ve TUSİAD’a karşı siyasi ifadeler kullanmıştır" dedi.

chp vali Küfür Ordu Adıgüzel