İBB'ye yürüyen merdiven sabotajında yeni video: A Haber'in 'yalan haberi' nasıl yapıldı?

İBB Başkanı İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun, yürüyen merdiven sabotajına dair yeni görüntüler paylaştı. Ongun, "A Haber ve avanesi için Yürüyen Merdiven Kumpası 2. Bölüm yayında" notunu düştü.

Artı Gerçek - İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun danışmanı Murat Ongun, metro hatlarındaki yürüyen merdivenlere dönük sabotajlara ilişkin yeni bir video paylaştı.

Murat Ongun, sosyal medya hesabından paylaştığı videoya şu notu düştü:

"A Haber ve avanesi için Yürüyen Merdiven Kumpası 2. Bölüm yayında. Kötülüğün resmini çizdiniz, İstanbulluya düşmanlık etmeyin. Özür dileyin."

Görüntülerde üç kişi oldukları görülen grup, önce yürüyen merdivenin ortasında bulunan durdurma düğmesine basıyor. Merdivenleri çıktıktan sonra metro çıkışındaki bankalara oturan grup, A Haber muhabir ve kameramanın gelmesiyle 'haber'i yapmaya başlıyor. Görüntülerde, durdurma butonuna bastığı görülen kişi ve yanındaki kişi, muhabirle yürüyen merdivenin girişine bakıyor. Ardından durdurulan yürüyen merdiven önünde konuya ilişkin görüş veren iki kişi, 'sorunun' düzeltilmesi gerektiğini söylüyor. 'Haber'in bitiminde ise durdurma butonuna basan kişinin alkışladığı görülüyor.

İBB Başkanı İmamoğlu, suç duyurusunda bulunduklarını açıklamıştı. (HABER MERKEZİ)